Tuesday 3 August, 2021

Technieken I

: De Santenkraam
#
 • Location: Dorpsstraat 74

  2731 AR Benthuizen

  Zuid Holland

  Netherlands

  2731 AR
 • Start: 7:30 pm
 • End: 10:30 pm
 • Event:
 • Email: moniquevanooik@gmail.com
 • Phone: 06-18334141
 •   Find out more

Verftechnieken I

De workshop Verftechnieken I (beginners) is uitermate geschikt als je nog niet eerder met Chalk Paint™ hebt gewerkt en/of wilt weten wat je er allemaal mee kunt! We leren je deze avond diverse technieken en vaardigheden om met Chalk Paint™ aan de slag te gaan; op een massief houten paneel oefen je met technieken als een ‘distressed look’, een vintage look, een moderne finish en je leert hoe je zelf eenvoudig kleuren mengt met Chalk Paint™. Verder komt de techniek van het waxen en de Gilding Wax uitgebreid aan bod of wanneer je beter voor lacquer (vernis) kunt kiezen.

Aan het einde van de avond ga je naar huis met je eigen moodboard en een waardevolle schat aan informatie, waarmee je zelf eindeloos aan de slag kunt! Er is natuurlijk ook alle tijd voor vragen

Ter introductie geven we speciaal en alléén voor deelnemers aan deze workshop diezelfde dag maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint™, alle kleuren wax en het hele assortiment verf- en waxkwasten van Annie Sloan* (exclusief boeken) !

Kosten: € 39,95 per persoon; maximaal aantal deelnemers is 4 personen.

Deze prijs is inclusief alle materialen en informatie, koffie/ thee/ fris met iets lekkers én 10% korting op de eerdergenoemde Annie Sloan-aankopen. Als extraatje krijg je ook nog zo’n handige Chalk Paint™-kleurenkaart cadeau t.w.v. €3,50!

Na het volgen van de workshop Verftechnieken I kun je bij ons uiteraard ook terecht voor de vervolgworkshops Verftechnieken II en/of Verftechnieken III.
Deze drie workshops vormen samen de Annie Sloan Masterclass, Deze kunt u boeken met een korting en kost € 99,-. U boekt dan dus alle drie de workshops in 1 keer.