Thursday 29 June, 2023

Annie Sloan modern technikák workshop

: Nemiskacat
#
 • Location: Csillag utca 7.
  Biatorbágy

  Hungary
  2051
 • Start: 4:00 pm
 • End: 8:00 pm
 • Event:
 • Email: workshop@nemiskacat.hu
 • Phone: +3623781345
Krétafesték – az elmúlt pár évben egyre gyakrabban hallani a kifejezést. De mi is ez, mire való, hogyan kell jól és kreatívan használni? Erre a kérdésre Annie Sloan, a Chalk PaintTM (vagyis krétafesték), mint festék kategória feltalálójának saját kurzusa ad választ. Ennek a workshopnak ugyanis minden elemét Annie Sloan maga határozta meg, találta ki, én pedig első kézből adom át neked.
A workshop célja, hogy különböző színeken és stílusokon keresztül mutassuk meg a bútorfestő technikákat. Ez egy tudás fókuszú, elsősorban technikai workshop, ahol egy mintadeszkán gyakoroljuk a bútorfestés lépéseit.
Pontosan milyen bútorfestő technikákat veszünk át a modern felületek kialakítása workshopon?
– sima felület és ultra sima felület festése krétafestékkel
– lakkozás krétafestékre és buktatói
– ombre festés (színátmenet)
– stencilezés, random stencilezés
– transzfer (vizes transzfer, pictorico)
– nyomdázás
– bútorviasz a natúr fán
Várlak szeretettel, ha már ismered a bútorfestést, de magabiztosabban szeretnéd használni kifejezetten a Chalk Paint™ vagy Satin Paint festékkel és az Annie Sloan színekkel, akár új technikákat is megtanulnál, melyeket bútorfestés közben tudsz használni. Ez a workshop segíteni fog abban, hogy egy adott stílushoz a megfelelő technikát és a megfelelő színeket tudd választani az Annie Sloan palettáról és megismerkedsz a kiegészítő Annie Sloan termékekkel is.
A kurzus kifejezetten abból a célból készült, hogy bemutassuk, hogy a Chalk Paint™ bútorfestékkel az alaptechnikákon túl még milyen sokféle felületet tudsz létrehozni, és hogy, milyen egyszerű ezeket kivitelezni.
A workshop után a helyszínen egyszeri Annie Sloan termékekre felhasználható, 10%-os kedvezményre jogosító kuponnal ajándékozunk meg!