Saturday 7 May, 2022

Masterclass Pakhuis Look

: Annie Sloan
#
  • Location: Neringstraat Oost 9 5401 GM Uden
    Netherlands
  • Start: 4:45 pm
  • End: 3:00 pm
  • Event:
  • Email: info@gelukineenpotje.nl
  • Phone: 0649337664
  •   Find out more

Voor meer thema’s en data check je onze website van Geluk in een Potje.

Ben je helemaal weg van een echte vintage look, met veel textuur en karakter? Verdiep je kennis om muren en meubelen een authentieke look te geven die niet van echt te onderscheiden is. Gladde ondergronden of goedkope materialen kun je omtoveren tot ‘antiek’ en zelfs tot een steen look.

Vergeet de kwast, wij gaan op een totaal andere manier te werk met de krijtverf van Annie Sloan. Ga helemaal buiten je comfortzone om een ruige, stoere look te maken. Industrieel, alsof het zo uit een verlaten pakhuis gekomen is. Deze workshop is perfect voor mensen die echt creatief willen zijn  maar ook voor ideaal als jij te veel met je hoofd schildert dan met je hart.

Laat je helemaal gaan tijdens de pakhuis workshop!

De technieken kunnen een scala van verschillende uitstralingen geven, tijdens de workshop zie je er diverse.  Deze kunnen zowel op een meubel als op de muur gebruikt worden zoals ook te zien is in 1 van onze mini huiskamers in de winkel.

We ontvangen je graag met koffie, thee, fris of een sapje en een lekkernij. Tijdens de gezellige workshop staat er van alles op tafel, zowel zoet als hartig.

Tijdens de workshop leer je op een extra groot paneel de technieken zodat je goed kunt oefenen. En maak je meteen een mooi kunstwerk voor thuis. We werken in kleine groepjes zodat je alles rustig onder de knie kunt krijgen.

Aan het einde van de avond kan je gebruik maken van een mooie workshop aanbieding of je korting benutten. Deelname kosten zijn €49,95, aanmelden kan via Whatsapp of per mail.