Monday 1 February, 2021

The Big Paint Workshop

: Annie Sloan
#
 • Location: Sacramentsweg 31

  Uden

  Noord Brabant

  5401 GB

  Netherlands
 • Start: 7:00 pm
 • End: 9:30 pm
 • Event: The Big Paint
 • Email:
 • Phone:
 •   Find out more

We zijn ontzettend trots dat we samen met al onze Annie Sloan collega’s wereldwijd in 55 landen The Big Paint workshops gaan geven van Annie Sloan: LIVE!

Voor de allereerste keer zullen Annie Sloan Stockists over de hele wereld gedurende de eerste week van februari, dezelfde workshop ONLINE geven als onderdeel van Annie Sloan’s nieuwe Support Local-campagne.

Annie Sloan Interiors gebruikt haar prachtige netwerk van onafhankelijke winkels om dit unieke en wereldwijde evenement bij jou thuis te brengen. Zo kan jij jouw eigen Annie Sloan-winkel Geluk in een Potje steunen vanuit het comfort van je eigen huis.

Nodig vrienden, familie en iedereen die dit ook leuk vindt uit en wees “op afstand en toch bij elkaar” En dat allemaal terwijl je leuke en nieuwe vaardigheden leert!

 Cadeau Tip: geef deze workshop als ultiem (Kerst) cadeau aan iemand die je dierbaar is en volg hem samen online, weer eens iets anders, geef een beleving.

De eindresultaten van deze online workshop zijn: een prachtig beschilderd dienblad voor in je huis, lekker veel verfinspiratie en het plezier dat je krijgt van creatief bezig zijn! De speciale workshop-kit is ontworpen en gemaakt door Annie Sloan zelf en wordt voor de workshop kosteloos bij je thuis bezorgd of haal hem op in onze winkel.

Je ontvangt van tevoren duidelijke richtlijnen hoe je thuis online kunt inloggen voor je workshop. We staan voor je klaar met al het technische en praktische advies dat je nodig hebt en maken er zo met elkaar een fantastische online workshop van!

De workshopkit bevat alles wat je nodig hebt voor de online-workshop, dus ook als je een beginner bent kan je direct aan de slag!

Je ontvangt:

• 3 x 120 ml potjes Chalk Paint® in Aubusson Blue, Scandinavian Pink en Paris Grey

• 1 x 120 ml Clear Chalk Paint® Wax

• 1 x kleine platte kwast

• 1 x op maat gemaakt sjabloon in beperkte oplage, exclusief door Annie ontworpen voor deze workshop

• een uniek houten dienblad afkomstig van Annie’s reis naar India eerder dit jaar.

Tijdens de workshop leren we je alles over Chalk Paint® en laten we je stap voor stap zien hoe je je eigen beschilderde dienblad kunt maken. Zoals bij al onze workshops kan je vragen stellen en leggen we je alles goed uit. Je ontvangt bij je pakket een Annie Sloan factsheet vol met tips en op onze website van Geluk in een Potje kan je veel video’s bekijken als je het even niet meer weet.

Na de workshop start je vol inspiratie om je eigen projecten te verven én je hebt voldoende verf over om direct te kunnen beginnen. Het is ook mogelijk om de workshop live in de winkel te volgen. Zie onderin.

Je kunt je inschrijven voor de volgende data voor de online workshops:

Maandag 1 februari 2021
19.00-21.30

Dinsdag 2 februari 2021
19.00-21.30

Woensdag 3 februari LET OP: LIVE in de winkel in Uden
19.00-21.30

Vrijdag 5 februari
19.00-21.30

De workshop kost € 54,95 p.p. inclusief alle materialen.
Wil je vooraf of achteraf nog andere producten aanschaffen dan kan met onze speciale workshop korting van 10%.

Je kunt nu je plaats reserveren door te klikken op de knop hierboven, zo wordt je vanzelf doorgeleid naar onze website!

Wil je dolgraag meedoen maar is online echt niks voor jou? We hebben beperkt plek voor een Big Paint workshop in onze winkel. De kosten komen dan op €69,95, de prijs van een privé workshop. Deze is alleen d.m.v. je aanmelding via info@gelukineenpotje.nl

Volg alle berichten op Social Media via #TheBigPaint #GelukineenPotje

We wensen je veel voorpret en plezier met The Big Paint workshop van Annie Sloan!

Karen en Atto