Wednesday 18 May, 2022

Annie Sloan Verftechnieken I

: Annie Sloan
#
 • Location: Veerstraat 29

  Druten

  Gelderland/Noord Brabant

  Netherlands

  6651 AW
 • Start: 1:00 pm
 • End: 4:00 pm
 • Event:
 • Email:
 • Phone:
 •   Find out more

Laat je inspireren door Annie’s praktische verfmethode en krijg zo meer vertrouwen om moeiteloos allerlei professionele resultaten te creëren.

Tijdens de originele Workshop Annie Sloan Verftechnieken 1, maak je uitgebreid kennis met de Chalk Paint™ van Annie Sloan en ga je hier ook zelf mee aan de slag. De workshop wordt gegeven op de 1e etage van onze sfeervolle winkel & workshopatelier.

Wil je weten wat je allemaal met Chalk Paint™ kunt, dan is de workshop Annie Sloan Verftechnieken 1, hier uitermate geschikt voor. Deze avond leer je diverse technieken om met Chalk Paint™ te werken. Op een houten paneel oefen je technieken zoals kleuren mixen, textuur creëren (oude look met veel textuur), 2 kleuren effect (distressed look), een gladde moderne finish en colour wash.

Verder gaan we de wax techniek uitgebreid behandelen en leer je wanneer je beter voor de Chalk Paint Lacquer (vernis) kunt kiezen.

Aan het einde van de avond ga je naar huis met je eigen gemaakte paneel en heel veel informatie, waarmee je zelf thuis lekker aan de slag kunt.

Tijdens de workshop Annie Sloan Verftechnieken 1 is er genoeg tijd om vragen te stellen en ideeën op te doen door alle geverfde meubels en accessoires in het atelier.

Na afloop van de workshop krijg je maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint, alle wax en Lacquer én op het volledige assortimenten verf- en waxkwasten van Annie Sloan en daarnaast kun je gebruik maken van enkele unieke Annie Sloan-aanbiedingen. De korting en de aanbiedingen zijn alleen geldig op de dag van je workshop!

Kosten: €49.00 p.p. 

De prijs is inclusief alle materialen, gebruik van Annie Sloan schort en kwasten, informatie, 2 x koffie/thee met wat lekkers en na afloop een glas wijn of sap met een hapje én een handige Chalk Paint™ kleurenkaart.

Wil je nog meer verftechnieken ontdekken, kijk dan zeker ook even bij de Annie Sloan vervolg workshops Verftechnieken II en Verftechnieken III.Deze drie workshops samen vormen de Annie Sloan Masterclass.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.