Tuesday 10 May, 2022

Annie Sloan Verftechnieken I (voor beginners)

: Auberge des Rêves
#
 • Location: Energieweg 15 J

  4143 HK Leerdam

  Utrecht

  Netherlands
 • Start: 7:00 pm
 • End: 10:00 pm
 • Event:
 • Email: info@aubergedesreves.nl
 • Phone: 06-15275994
 •   Find out more

Auberge des Rêves geeft als zeer ervaren Annie Sloan-stockist uiteraard ook de originele Annie Sloan-workshops waarbij je uitgebreid kennis maakt en zelf gaat oefenen met diverse basistechnieken met Chalk Paint™ van Annie Sloan.

De workshops worden gegeven in ons nieuwe ruime workshopatelier, dit atelier is gelegen op de eerste verdieping boven onze werkplaats in Leerdam .

De workshop Verftechnieken I is uitermate geschikt als je nog niet eerder met Chalk Paint™ hebt gewerkt en/of wilt weten wat je er allemaal mee kunt!

We leren je tijdens deze workshop alle basistechnieken en diverse extra vaardigheden om met Chalk Paint™ aan de slag te gaan; op een massief houten paneel oefen je met technieken als een ‘distressed look’, een vintage look, een moderne strakke finish en je leert hoe je zelf eenvoudig kleuren mengt met Chalk Paint™. Ook maak je kennis met Annie’s Gilding Waxes, waar je prachtige metallic effecten mee kunt maken.

Verder komt de techniek van het waxen natuurlijk uitgebreid aan bod, of wanneer je beter voor lacquer (vernis) kunt kiezen én je ontdekt hoe je Chalk Paint™ kunt gebruiken als krijtbord!

Klik snel op de link voor data, beschikbaarheid en boeken!

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen moodboard en een waardevolle schat aan informatie, waarmee je zelf eindeloos aan de slag kunt!

Omdat tijdens de workshop de verf ook even moet drogen is er alle tijd om uitgebreid in ons atelier rond te kijken, uitgebreid inspiratie op te doen en om onderling ideeën uit wisselen. Natuurlijk is er tijdens de hele workshop ook genoeg tijd om uitgebreid op je vragen in te gaan.

We sluiten de workshop af met een hapje en een drankje en er is dan ook gelegenheid om eventueel verf of andere Annie Sloan-producten aan te schaffen.