Cart Close Navigate Region Search User

No items in cart

Het Klokhuis

Het Klokhuis is een woon-en decoratiewinkel in het prachtige dorp Zelhem in de Achterhoek. Wij verkopen Annie Sloan Chalk Paint, woonaccessoires, meubels, speelgoed, kinderboeken en kinderkleding.

Welkom!

Het Klokhuis is een woon- en decoratiewinkel in het prachtige dorp Zelhem in de Achterhoek. Wij verkopen Annie Sloan Chalk Paint, zelfgemaakte en ingekochte woon accessoires, opgeknapte en zelfgemaakte meubels, speelgoed, kinderboeken en tweede hands kinderkleding. Wij maken ook (tuin) meubels en woonaccessoires in opdracht. Het Klokhuis is niet alleen een winkel, maar ook een sociale onderneming, kleinschalig, persoonlijk en lokaal en bied gelegenheid voor dagbesteding, re-integratie en participatie in het algemeen.

Als u meer wilt weten over onze winkel, ons aanbod of de sociale onderneming, dan nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze winkel. U bent van harte welkom!


Address

Burgemeester Rijpstrastraat 8
Zelhem
7021 CR

Opening Hours

Dinsdag t/m vrijdag 10.00u. - 17.30u.
Zaterdag 10.00u. - 16.00u.


Contact Details

Contact Maarten Haverkamp
Phone 0314 729020
Email info@hetklokhuis.net

Website
FaceBook

The Annie Sloan store and stockist databases are localised to the regions we supply. Please confirm that the following region is correct for you.