Cart Close Navigate Region Search User

No items in cart

't Bakhuus, binnen- en buitendecoratie

Knusse (web)winkel in Meppel in landelijke stijl en volledig assortiment Chalk Paint™, decorative paint by Annie Sloan. Tevens hét adres voor het volgen van workshops en demonstraties!

Gevestigd in een voormalig bakhuis op een prachtige locatie, op de grens tussen Meppel en Ruinerwold vind je onze knusse winkel. Tevens hebben wij een gedeelte van de deel van de boerderij als winkelruimte ingericht. Je kunt bij ons terecht voor (landelijke) woonaccessoires, stoelen, banken, verlichtings, kussens, vloerkleden etc. van het merk Be Pure. Ook hebben wij een prachtige collectie leren tassen van Bag2Bag en van het merk Bull and Hunt.En uiteraard hebben wij de volledige collectie Chalk Paint™, decorative paint by Annie Sloan. Wij hebben alle kleuren voorradig. Ook de Wall Paint collectie hebben wij in ons assortiment. De stoffencollectie kunnen wij voor je bestellen.

Voor een totale woonbeleving ben je dus van harte welkom in Meppel!

 


Address

Haakswold 47
Meppel
Drenthe
7943 KT

Opening Hours

Donderdag van 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag van 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Op maandag, dinsdag en woensdag geopend na telefonisch contact! (tel. 06-10697363)


Contact Details

Contact Paula Mulder
Phone 0031 61069 7363
Email info@tbakhuusonline.nl

Website
Facebook
Instragram

Finding Us

Wij zijn gevestigd naast de boerderij. U kunt gewoon bij ons op het erf parkeren!

The Annie Sloan store and stockist databases are localised to the regions we supply. Please confirm that the following region is correct for you.